ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πολιτική επιστροφών

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των προϊόντων ή επιστροφής χρημάτων μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημέρα παραλαβής τους από εσάς με την προϋπόθεση να μην έχουν φορεθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια σήμανσης, οι ετικέτες όπως επίσης και τα αξεσουάρ που τα συνοδεύουν (ζώνες, κολιέ κτλ).

Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντος επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310530856 για να μας ενημερώσετε για την αλλαγή του προϊόντος.Αφού πακετάρετε το προϊόν όπως όταν το παραλάβατε στην ίδια ή σε άλλη συσκευασία, το στέλνετε δωρεάν με δική μας χρέωση με Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Courier(τσεκάρετε Χρέωση Παραλήπτη). Αφού το παραλάβουμε σας αποστέλλουμε το καινούριο προϊόν και πληρώνετε στον courier το ποσό των 5€ για Ελλάδα και των 13€ για Κύπρο. Τα μεταφορικά της αλλαγής με αυτόν τον τρόπο τα μοιραζόμαστε με τον πελάτη. Αν το νέο προϊόν που θα παραγγείλετε είναι ακριβότερο μαζί με αυτά τα χρήματα πληρώνετε και τη διαφορά των δύο προϊόντων.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, εφόσον πρώτα μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2310530856 και εγγράφως με email στο [email protected] ή με σημείωμα μαζί με τα προϊόντα που θα επιστρέψετε .Το προϊόν επιστρέφεται με δικά σας έξοδα αποστολής.

Για Κύπρο σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η επιστροφή του προϊόντος γίνεται αποκλειστικά με δικά σας έξοδα.

 

0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.